itlytsegea.nl

gastenboek

137 berichten, 14 pagina's 
«  10  11  12  » 
21-12-2010
Geplaatst door: Corrie ( IVN)

Mooi!!

Dag Anneke,

Wat wonen jullie daar prachtig... Genieten maar

Mooie feestdagen.

16-11-2010
Geplaatst door: sietskezuidema

tjerk

van harte gefeliciteert

11-11-2010
Geplaatst door: birgit

Liebe Anneke, lieber Tjerk,

wir werden euch unglaublich vermissen; nicht nur wegen der schönen Dinge, die ihr mitbringt; eigentlich und vor allen Dingen wegen eurer Herzen, eurer Liebe und eurem Strahlen. Wie kann ich fremden Menschen sagen, dass ich sie liebe? Ich liebe Euch.

Eurer Familie auf diesem Wege alles Gute und viel Zeit für euer Tun...und jetzt sind wir dran mit Kommen!!!

Ganz frohes und tränenreiches Abschiedsjammern von Birgit & Jens vom Ihr wisst schon Unimarkt in Bremen

17-10-2010
Geplaatst door: Audrey en Jos

Twan Tjerk

We hebben de fotootjes gevonden. Wat een kanjer he en inderdaad met zo'n naam kan je in de geschiedenisboeken van de olvesteaden! Geniet er van!

17-10-2010
Geplaatst door: Audrey en Jos

Jullie kleinzoon

Hartelijk gefeliciteerd met jullie kleinzoon Twan Tjerk. We wensen jullie veel plezier met de kleine telg in de familie Kaastra. Hebben jullie al een fotootje?

Veel liefs uit Leeuwarden.

22-09-2010
Geplaatst door: Leen Van den Brande

huren huisje

Na telefonisch contact graag nog eens bevestigen dat we vanaf maandag 3 januari tot en met vrijdag 7 januari 2011 het huisje willen huren.We kijken er al naar uit.
groetjes,
Leen en Tony

07-09-2010
Geplaatst door: gretha

huisje huren

Hallo anneke en Tjerk ,hier even een berichtje wil graag even van je weten of jullie huisje op de 23okt tm 31okt nog vrij is .Het is ons zo goed bevallen dat we graag nog eens terug komen .Hoor ik nog van je dan .Ik geloof dat je ons email nog heb anders hierboven toch .dikke groet van ons Gre en Jaap uit Den Helder .

26-08-2010
Geplaatst door: Willem en Greetje van den Berg

vakantie

Lieve Anneke en Tjerk.
We waren deze zomet al 2 keer bij jullie,
en wat hebben we genoten de eerste week begin julie, en de 2de week begin augustus.we hebben gevist en veel bewonderd in jullie paradijsje geweldig hoor!We genieten nog steeds van de prachtige foto's van jullie tuin.Ook Black en LOtje waren weer zo lief.Jullie zijn ook bijzonder voor ons geweest daarvoor ook hartelijk bedankt en bij leven en welzijn tot het komend jaar.

02-08-2010
Geplaatst door: Henk Jaap Meijer

Groene Glazenmaker

Beste Anneke,

Wat een mooie omgeving daar in it lytse gea!
De aanwezigheid van Krabbenscheer zou in principe ideaal moeten zijn voor de Groene Glazenmaker. Het insect op de foto is echter geen libel maar een juffer volgens mij een Gewone Pantserjuffer. Je kunt dit zien aan de manier waarop een juffer de vleugels vouwt, evenwijdig aan het achterlijf. Een libel doet dit niet, maar houdt de vleugels loodrecht op het achterlijf. Als je meer over libellen en juffers wilt weten kun je terecht op www.waarneming.nl onder libellen of natuurlijk op onze webpagina www.platformberendbotje.nl.
Als we in de buurt zijn komen we zeker een keer langs. Succes met jullie mooie tuin.

Groeten,

Henk Jaap Meijer

29-07-2010
Geplaatst door: joke ter brugge

kekerdom

nu ik jullie foto's gezien heb,snap ik dat de millinger theetuin voor jullie niet zo bijzonder was,want wat ziet het er bij jullie prachtig uit!
wie weet nog eens tot ziens!