itlytsegea.nl

gastenboek

130 berichten, 13 pagina's 
«  10  11  12  » 
26-08-2010
Geplaatst door: Willem en Greetje van den Berg

vakantie

Lieve Anneke en Tjerk.
We waren deze zomet al 2 keer bij jullie,
en wat hebben we genoten de eerste week begin julie, en de 2de week begin augustus.we hebben gevist en veel bewonderd in jullie paradijsje geweldig hoor!We genieten nog steeds van de prachtige foto's van jullie tuin.Ook Black en LOtje waren weer zo lief.Jullie zijn ook bijzonder voor ons geweest daarvoor ook hartelijk bedankt en bij leven en welzijn tot het komend jaar.

02-08-2010
Geplaatst door: Henk Jaap Meijer

Groene Glazenmaker

Beste Anneke,

Wat een mooie omgeving daar in it lytse gea!
De aanwezigheid van Krabbenscheer zou in principe ideaal moeten zijn voor de Groene Glazenmaker. Het insect op de foto is echter geen libel maar een juffer volgens mij een Gewone Pantserjuffer. Je kunt dit zien aan de manier waarop een juffer de vleugels vouwt, evenwijdig aan het achterlijf. Een libel doet dit niet, maar houdt de vleugels loodrecht op het achterlijf. Als je meer over libellen en juffers wilt weten kun je terecht op www.waarneming.nl onder libellen of natuurlijk op onze webpagina www.platformberendbotje.nl.
Als we in de buurt zijn komen we zeker een keer langs. Succes met jullie mooie tuin.

Groeten,

Henk Jaap Meijer

29-07-2010
Geplaatst door: joke ter brugge

kekerdom

nu ik jullie foto's gezien heb,snap ik dat de millinger theetuin voor jullie niet zo bijzonder was,want wat ziet het er bij jullie prachtig uit!
wie weet nog eens tot ziens!

03-06-2010
Geplaatst door: Gert en Henny van Kuilenburg

vakantie 2010

Hoi Anneke en Tsjerk,

vrijdag 4 juni 2010 zouden we voor een week komen maar wegens prive omstandigheden kan dat niet doorgaan.
Jullie horen nog van ons.

17-05-2010
Geplaatst door: Rianne Haagsma

ballon

hallo anneke en tsjerk,
ik vind het heel leuk dat jullie mijn ballon terug gestuurd en gevonden hebben en er ook een kaart bij gedaan hebben. mijn ouders komen ook van friesland dus het is al helemaal leuk dat ie in friesland gekomen is. ik ga dit jaar naar de middelbare school.en ik ben 12 jaar. ik ga het vwo doen. groetjes rianne

16-05-2010
Geplaatst door: Gonnie

Goedemorgen

Hallo Anneke
Mooi hoor je site, heb met veel belangstelling alles gelezen. Wat hebben jullie daar een prachtig plekje. Fijne zondag, groetjes Gonnie en Binne

05-04-2010
Geplaatst door: David and Karen Watts

We just returned from a lovely trip to Friesland. A highlight was sharing Easter Dinner with Anneka and Tjerk.

12-03-2010
Geplaatst door: Alexander Malissa

www.malissa.de

Liebe Anneke,
jedes Jahr wollen wir Dir schreiben, jedes Jahr geht es irgendwie unter. Jedes Jahr sehen wir uns auf dem Weihnachtsmarkt in Nenndorf, freuen uns, klönen ein wenig und haben schon viele Deiner Charakterpuppen und Deiner Bilder gekauft.
Ich möchte Dir Heute einfach mal Danke sagen, dass Du immer so herzlich und lieb bist.
Wir hoffen, dass Du in diesem Jahr auch noch mal nach Nenndorf kommst.
Alles Liebe und Gute für Dich und die Deinen von Alexander, Dirk und Lukas

28-02-2010
Geplaatst door: diny marrenga

hoofddoekje

Lieve Anneken en Tjerk. Had W en G net een mail gestuurd om mij ook aan te melden bij de hoofd doeken party.Tjerk wat staat hij je goed,maar ja altijd al geweten dat je knap was. Luitjes leive groeten van Albert en Diny

23-02-2010
Geplaatst door: Jos en Audrey

Dickens

Lieve Tjerk en Anneke,
Ach, wat jammer nou he. Dickens was zo'n lieverd. Blacky kon ook zo goed met hem opschieten. Het, kwam zeker weer terug he. Maar dat horen we nog wel. Hebben jullie net gebeld, Audrey is een dag weg met Hilde. Ja, ik schrok er ook van. Las het blog van Gerard gisteravond. Die zullen hem ook erg missen. Hij liep nogal eens door zijn verhalen. Heb Gerard en Wybrich ook een mailtje gedaan. Ja, het leven laat zo zijn sporen na. Daarom, de paden op en de lanen in zo lang het kan! (Mooi die dag in Roden!) De natuur is gul met troost, nieuwe energie en inspiratie.
De kop d'r veur! Lieve groeten van Audrey en Jos.