itlytsegea.nl

laatste nieuws archief 2014

21-01-2014

Lekker bezig

Lekker bezig

Geen winter, wel bloeiend kruiden in de tuin!Wandelen, fietsen en schilderen!In het voorjaar druk genoeg, nu lekker genieten!Op het linnen.....kan ik het wel een beetje laten sneeuwen!

18-02-2014

gezwam

gezwam

Februari, geen vorst, sneeuw, maar best wel kleur in de natuur! En wel de rode kelkzwam. Ja, rood en op de rode lijst. 5 nieuwe plekken gevonden, Lauwersmeer, maar ook tegenover ons huis, geweldig!

07-03-2014

sneeuw

sneeuw

Een paar dagen gewandeld, Sauerland. Te weinig sneeuw om te langlaufen, maar af en toe een winters gevoel, ik ben dol op sneeuw!

21-04-2014

Anntelier

Anntelier

Vorige week was mijn Anntelier klaar. Een kijkhut voor mijn schilderijen.Zwart geteerd. Past mooi in de tuin.Uithangbord gemaakt!. Als de haan kraait OPEN, dan zijn jullie welkom! Ook in de tuin!.

21-04-2014

Anntelier

Anntelier
06-05-2014

getrouwd!

getrouwd!

Annewytze en Esther zijn getrouwd, Twan was het bruidsjonkertje en mocht de ringen geven, was onder de indruk.Pa en Ma en Margot, de moeder van de bruid waren getuigen Een mooie afsluiting met high tea in strandpaviljoen. ook al scheen het zonnetje niet, het was een mooie dag!

01-06-2014

Geboren,

Geboren,

GeborenBIBI ANNE MARAN.Haarlem, 26 Mei .Dochter van AnneWytze en Esther, zusje van Twan. Mooi meisje, alles er op en er aan, altijd weer byzonder. Alle geluk en pake en beppe hopen, dat ze mag genieten van al,het mooie op deze aardkloot!

24-06-2014

kweepeer

kweepeer

Het laatste nieuws is, dat ik weer een jaartje minder jong ben! Bij wybrich eb Gerard mijn verjaardag met de kinderen gehouden. Lekker ontspannen voor Beppe!. Van De Vinken uit Zeewolde een kweepeer! Moesten met 2 auto's rijden om haar te vervoeren. Geweldig, tjerk heeft haar geplant En nu hopen op  mooie peren!

07-07-2014

zo gaat dat!

zo gaat dat!

Volop genieten van de zomer! Wandeling door de Doezumer Mieden, een aanrader, allemaal klaphekjes, maar ook vlinders!Parende koevinkjes!

21-07-2014

Müritz

Müritz

Kort weekje verbleven in nat. park-Müritz. Meren-bosgebied-Mecklenburg vor Pommeren. Prachtig wandelgebied door oeroude bossen en schitterende bloemenweiden , zeearenden, grauwe klauwieren, vlinders, het kon niet meer stuk! Een aanrader voor natuurliefhebbers!

 

page loading